Index Vakbarát Hírportál

Shakira sem hajlandó fellépni Katarban

2022. november 19., szombat 14:02

Shakira nem fog fellépni a katari labdarúgó-világbajnokság megnyitóján.

A katari labdarúgó-világbajnokság november 20-i nyitóünnepségén vendégelőadóként való fellépését Dua Lipa után Shakira is visszamondta.

Az ünnepségen a világ legismertebb előadói szoktak fellépni, akiknek a dalai klasszikussá váltak: ilyen volt például Shakira Waka Waka című 2010-es száma.

A katari világbajnokság szervezése körüli viták azonban azt eredményezték, hogy néhány művész visszautasította a lehetőséget, hogy részt vegyen a nyitóünnepségen, ilyen például Dua Lipa és Rod Stewart is.

Ami Shakirát illeti, a kolumbiai énekesnő fellépésének személyes problémák is útját állták, miután a közösségi oldalakon bírálták a sztárt a katari világbajnokságon való  tervezett   részvétele miatt.

Shakira végül mégsem lép fel az ünnepségen, néhány nappal a világbajnokság kezdete előtt meggondolta magát – írja a Marca.

Úgy volt, hogy vendégszerepelni fog, most pedig egy nyilatkozatot várnak tőle, amiben elmagyarázza, hogy miért lépett pontosan vissza.

A vasárnapi Katar–Ecuador-mérkőzéssel elkezdődik a 22. labdarúgó-világbajnokság. Az Index is futballüzemmódba kapcsol: a közel-keleti torna minden mozzanatát nyomon követjük. A napokra bontott teljes programot eredményekkel, csoportállásokkal itt érheti el.

(Borítókép: Shakira 2022. május 16-án. Fotó:  Roy Rochlin / Getty Images)

Rovatok