Index Vakbarát Hírportál

Mutatjuk a legmenőbb előszilveszteri bulit

2022. december 28., szerda 08:05

BEST OF 2022 címmel ad előszilveszteri koncertet a Random Trip 2022. december 30-án a Várkert Bazárban. A résztvevők között van Dés László, Harcsa Veronika és a frissen felfedezett ifjú tehetségek sora.

Izgalmas évet zár december 30-án a Várkert Bazárban a Random Trip. Az idei év során több friss, fiatal hangot sikerült integrálni a projekt zenei csillagrendszerébe, mint tevékenységük során bármikor – írják közleményükben.

Olyan előadók csatlakoztak a közös improvizációhoz, mint Lil Frakk, Solére vagy az Analog Balaton, akik az év során már bizonyították, hogy izgalmas és aktív közreműködői tudnak lenni a közös zenei kalandnak.

Nagyágyúk a színpadon

Ezen a különleges évzáró bulin Delov Jávor művészeti vezető jóvoltából olyan nagyágyúkkal láthatja őket a közönség egy színpadon, mint Dés László, Harcsa Veronika, Zentai Márk, de fellépnek a koncerten a Vibe Changers improvizációs sorozat által felfedezett ifjú tehetségek is.

A koncert közreműködői: Dés László – szaxofon, Harcsa Veronika – ének, Andy Hefler (Kéknyúl) – ének, Lil Frakk – rap, Solére – ének, Vavra Bence – ének, Péterffy Lili (Lelle) – ének, Zentai Márk (Mörk) – ének, Analog Balaton, Nagy Kristóf (7S) – loop, gitár, beatbox, Delov Jávor – dob, DJ Q-Cee – lemezjátszó, beatbox, valamint a Vibe Changers sorozat nyertesei: Vidákovich Izsák – fuvola, Szász Ági – ének, MC Khanstent – rap.

Rovatok