Index Vakbarát Hírportál

Harry herceg állítólag nem vette volna el Meghan Markle-t, ha Diana hercegné még élne

2023. február 23., csütörtök 18:13

Korábban sosem látott fotókat bocsátanak online árverésre márciusban Diana hercegnéről, Vilmos hercegről és III. Károly brit királyról. Az aukció apropóján megszólalt a néhai hercegné komornyikja is.

A felvételek 1982-ben készültek Balmoralban – a trónörökös Vilmos ekkor még csak három hónapos volt. A képeket eredeti formájukban, negatívokkal és mappában bocsátja online árverésre a Willingham Auctions március 4-én,10 órakor Cambridgeshire-ben.

Meghan elcsábította?

Az aukcióról a Daily Star adott hírt. A cikkben arról is szó esett, hogy a hercegné korábbi komornyikja, Paul Burrell szerint Harry herceg, Diana kisebbik fia nem vette volna feleségül Meghan Markle-t, ha az anyja még élne.

A komornyik szerint Harry inkább egy fiatal brit arisztokrata hölgyet vett volna el az amerikai Meghan Markle helyett.

A 64 éves férfi elmondta, valószínűleg Cressida Bonasszal vagy Chelsea Davyvel, esetleg egy fiatal arisztokrata hölggyel házasodott volna össze, és a királyi családban marad, az általa megszokott életvitelt folytatva.

„Imádta a hadsereget, az egyenruhákat, a közszolgálatot, a királyi család pedig ebbe bele is nyugodott volna. Szerintem amikor 11 évesen elveszítette az édesanyját, ő maga is elveszett, aztán találkozott egy 36 éves, érett nővel, aki a fülébe súgta, hogy meg akarja változtatni a világot. Nem Meghan hangját hallotta, hanem az anyjáét. Ez mindent felforgatott” – vallotta a komornyik.

(Borítókép: Harry herceg és Meghan Markle 2017. november 27-én. Fotó: Max Mumby / Indigo / Getty Images)

Rovatok