Index Vakbarát Hírportál

Izgalmakat tartogat a hétvége a televízió szerelmeseinek

2023. március 11., szombat 06:49

Egész hétvégén lesz mit néznünk a televízióban, de összeszedtük a legfontosabb filmeket a hétvégére. Szombaton a kora esti órákban a gyerekek és a varázslatok egyéb kedvelői ülhetnek a tévé elé, hiszen Harry Potter folytatja hétvégi kalandjait. Aztán jön Drakula, késő este pedig már eszkimó asszony is fázni fog. Vasárnap Trója, James Bond és District 9 is vár ránk.

Március 11-én, szombaton a Coolon lesz látható a Harry Potter és a félvér herceg, a főszerepben Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson látható 19.50-től.

Ezt követően borzonghatunk is egy kicsit, ugyanis a Viasat2 műsorra tűzi a Drakulát 22.15-kor.

Szinte a Drakulával egy időben kezdődik majd az M5-ön az Eszkimó asszony fázik című klasszikus. A film egy szökött intézeti lányról, Mariról szól, és hogy milyen erővel vonzza bűvkörébe a férfiakat.

Vasárnap

A vasárnap a szombathoz hasonlóan nagyon erős lesz, akár az ókori Hellászban is érezhetjük magunkat. A Viasat3 21 órától a műsorára tűzi a Trója című örökzöldet Orlando Bloommal, Brad Pitt-tel és Diane Krugerrel a főszerepben.

Ugyanebben az időben a SuperTV2-n jön sokak kedvenc kémje, a 007-es ügynök, akit most Pierce Brosnan játszik majd. A James Bond: Halj meg máskor 21.00-kor kezdődik.

Ha valaki pedig Dél-Afrikába kalandozna, vagy csak örülne, ha a földönkívüliek a nappalijába költözzenek, az kapcsoljon 21.50-kor a Filmcafe csatornára, ugyanis ekkor kezdődik majd a District 9.

A televízión túl is van élet

Több témában és helyszínen is várják majd különleges programok Budapesten az érdeklődőket, amelyek között gasztronómiai, kulturális és divatrendezvények egyaránt elérhetők.

Szombaton és vasárnap is számos program közül választhatnak Budapesten azok, akik nem otthon töltenék a hétvégét. A We Love Budapest nemrég össze is szedte ezeket a lehetőségeket, amelyek között a gasztronómiai látványosságokon túl kulturális érdekességek is várják az érdeklődőket, amelyekről ebben a cikkünkben olvashat.

Rovatok