Index Vakbarát Hírportál

Népszerű westernsorozat érkezik hazánkba

2023. március 16., csütörtök 18:47

A februári francia premier után a Django, a Canal+ vadonatúj westernsorozata Magyarországon is bemutatkozik. Az áprilisban debütáló sorozat felejthetetlen élményt ígér a nézőknek. Erről olyan nemzetközi sikerfilmekből jól ismert színészek gondoskodnak, mint Matthias Schoenaerts, Lisa Vicari, Noomi Rapace és Nicholas Piccock.

A Sky Atlantic és a Canal+ közös produkcióját a Sergio Corbucci által készített, azonos című olasz film ihlette. A Canal+ franciaországi bemutatóját követően a tízrészes sorozat Magyarországon, Hollandiában, Belgiumban és Romániában is elérhető lesz.

A sorozat első két epizódját április 24-én vetítik a Direct One TV-n.

A premiert követően a Direct Now alkalmazásban az epizódok vissza is nézhetők.

Django szerepében Matthias Schoenaerts flamand színész látható, akit korábban a Dán lányban és a Rust and Bone-ban nyújtott alakításaiért díjaztak. Nicholas Piccock, aki az Amerika Kapitány: Első Bosszúálló című filmben játszott szerepéből lehet ismerős, Django szövetségesét, John Ellist, Új Babilon város alapítóját alakítja. Sarah X-et Lisa Vicari kelti életre, aki a Dark című filmben volt már látható. A könyörtelen Elizabeth Thurmannt Noomi Rapace alakítja, akit A tetovált lányban nyújtott alakításáért szintén díjra jelöltek.

Rovatok