Index Vakbarát Hírportál

Ismerje meg az időmilliomosok fantasztikus életét

2023. március 24., péntek 16:02

A port.hu szombati ajánlása inkább a gyerekeknek kedvez, vasárnap viszont a felnőttek megismerhetik akár azt is, hogy milyen az időmilliomosok fantasztikus élete.

Ezen a szombaton a port.hu a gyerekeknek kedvez az ajánlásban, a szülők úgyis biztos koncerten vannak a tavaszi zsongást kihasználva. Kora este még a kisebbek is megnézhetik, milyennek képzelik el a jövőt a Szikravárosban, a film 18:20-kor kezdődik a Cool TV-n.

A nagyobbak maradhatnak a csatornán ezután is, és Harry Potter korábban megkezdett kalandozásait folytathatják, 20:15-kor lesz látható a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. része. Ha a szülők korábban hazatértek, és még nem fáradtak, visszarepülhetnek az ifjúkorukba és Lublóra, nyomozni. Az M5-ön 23:15-kor kezdődik a Kísértet Lublón.

A szombattal ellentétben a gyerekek hamarabb lefekszenek aludni, mert másnap iskola, ezért vasárnapra a felnőtteknek ajánl filmeket a portál. Az első filmben az időmilliomosok fantasztikus életét ismerhetjük meg: a Lopott idő 18:45-kor kezdődik a SuperTV2 csatornán.

Aki irigykedni kezdene, inkább nézze meg, milyen egy kémházaspár élete, és el fog múlni: a Cool TV-n 20:30-kor kezdődik a Mr. és Mrs. Smith című film. Levezetésként egy kedves magyar rókatündér történetébe lehet bepillantani, így egyből jobb lesz a másnapi munkára készülődni. 21 órakor kezdődik a Duna TV-n a Liza, a rókatündér.

A hétvégi ajánlatról további információkat a port.hu oldalán olvashatnak.

Rovatok