Index Vakbarát Hírportál

Jól jár a hétvégén, aki televíziózással töltené

2023. április 14., péntek 13:58

A hétvége nagyon izgalmas lesz tévés szempontból. Elsőként a legendás kidobófiú vagy inkább romantikus kalandjaiban mélyedhetünk el, majd a nem kevésbé híres angol titkos ügynök egy jól dokumentált, bonyodalmaktól sem mentes küldetését izgulhatjuk végig. A legütősebb történet mégis hazánkban játszódik.

A hétvége első napja rendkívüli izgalmakkal szolgál. Elsőként a legendás kidobófiú vagy inkább kidobóférfi romantikus kalandjaiban mélyedhetünk el, majd a nem kevésbé híres angol titkos ügynök egy jól dokumentált, bonyodalmaktól sem mentes küldetését izgulhatjuk végig.

A legütősebb történet mégis hazánkban játszódik, a BKV-ellenőrök leverik a nemzetközi kihívást. A második napon pedig Rambo, Pókfoci és Jeges pokol is vár ránk.

Szombat

A Moziverzum közvetíteni fogja az Országúti diszkó című filmet Patrick Swayze és Kelly Lynch főszereplésével. A film 18:50-kor kezdődik.

A SuperTV2-n 20:00-tól lesz látható A Quantum csendje című akciófilm, amely a híres brit ügynök, James Bond kalandjait mutatja be.

Ezt követően 23:55-től az M5-re érdemes kapcsolni, ahol az örökzöld magyar film, a Kontroll lesz látható. A film a mese és a valóság speciális keveréke. Van a fenti világ, valahol ott, a mozgólépcsőn túl, és a lenti világ, itt lent, a sínek között.

Vasárnap

A vasárnap is főleg izgalmakat hoz az életünkbe, némi nosztalgiával keverve. A kora estét Rambo második kalandjával nyitjuk. A Rambo második része 19:10-től lesz látható a Mozi+ felületén. 

Ezt követően egy magyar külvárosi iskola (nem) mindennapi életébe tekinthetünk bele furcsa nosztalgiával. Ugyanis az ATV Spirit műsorán látható lesz a Pókfoci című vígjáték.

Vigasztalhatjuk magunkat azzal végül, hogy a távoli, jeges Kanadában működő gyémántbányában sem sokkal jobb a helyzet, pedig az majdnem ma van. Érkezik ugyanis a Jeges pokol a TV2-re 21:05-től.

Rovatok