Index Vakbarát Hírportál

Juno Temple csatlakozhat Tom Hardyhoz a Venom 3-ban

2023. április 24., hétfő 16:40

A részletek még titkosak, de már komoly tárgyalások folynak az új Venom szereplőivel, köztük a Los Angelesben élő brit színésznővel.

A Ted Lasso sztárja, a 33 éves Juno Temple, akit a szériáért Emmy-díjra is jelöltek, valószínűleg csatlakozni fog a Venom 3 stábjához Tom Hardy oldalán.

Temple, aki Angliában született Amanda Temple producer és Julian Termple rendező lányaként, első négy évét Amerikában töltötte, majd a család visszaköltözött Angliába, és Somersetben telepedtek le. Juno négyévesen döntötte el, hogy színésznő lesz, miután édesapjával megnézte Jean Cocteau A szép és a szörnyeteg című filmjét, 2009-ben pedig a színészi karrier miatt költözött Los Angelesbe.

Az új Venom rendezője Kelly Marcel lesz, aki a korábbi filmeknél még írnokként dolgozott. Ő írja a forgatókönyvet saját és Hardy írásából.

A részletek még titkosak, de az egyik forrás szerint Temple egy már létező Marvel-karaktert játszhat majd.

A színésznőnek nem ez az első képregényfilmes kalandja, hiszen részt vett a 2012-es A sötét lovag – Felemelkedésben és a 2014-es Sin City: Ölni tudnál érte című filmben is, de a Demónában és a Fargo 2023-as szériájában is szerepet vállalt. Hírnevét mégis a Ted Lasso alapozta meg, amiben Keeley Jonest alakítja. A széria már a harmadik évadánál tart. 

Rovatok