Index Vakbarát Hírportál

Összeomlott az X-Faktor ifjú győztese, de már a visszatérésre készül

2023. április 28., péntek 17:58

Nehéz időszak áll Ruszó Tibi mögött, aki nemrég a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsor vendége volt. A fiatal énekes nagy visszatérésre készül Szabó Niki énekesnővel.

Ruszó Tibi X-Faktor-győzelme óta négy év telt el. 2019-ben még sok helyre hívták fellépni, karrierje felfelé ívelt, aztán jött a koronavírus-járvány, Tibi lelkesedése alábbhagyott, dalokat sem írt, és szinte teljesen eltűnt.

Amikor megnyertem, beindult minden, nagy sikereket értem el, voltak fellépéseim, és utána jött ez a lecsúszás vissza. Ez nagyon rosszul érintett. Azóta vannak olyan napjaim, hogy hirtelen rámjön, hogy nagyon ideges vagyok, nem érdekel senki, nem érdekel semmi, bezárkózom, lefekszem a szobámba. Aztán eltelik fél óra, óra, és újra jól vagyok

– fogalmazott az énekes.

A beszélgetésből kiderült: Szabó Niki remélni sem merte, hogy sikerül összehozni egy közös dalt Tibivel, akivel azóta barátok is lettek.

Ruszó Tibi – aki Szabó Nikivel térne vissza a zenei életbe – kiemelte: szeretné visszakapni azt a sikert, ami a műsor után követte őt. 

„Jelenleg a világon a legjobban azt akarnám. Mióta megnyertem, nem voltam a médiában, nem szerepeltem egy műsorban sem, sehol. Azt is szeretném, hogy egy-két műsorban legyek, szeretném visszahozni ezt az egészet. Most maximálisan, teljes erővel megyek” – fogalmazott az előadó.

Rovatok