Index Vakbarát Hírportál

Molnár Piroska életműdíjat kapott

2023. szeptember 5., kedd 16:23

Molnár Piroska életműdíjat kapott a 22. Vidor Fesztiválon Nyíregyházán. A seregszemlén Kern Andrást és Hernádi Juditot is díjazták.

A hazai színházak idén is a vígjátéktermés legjavát hozták el a nyíregyházi seregszemlére, a közönség a versenyprogram szinte valamennyi produkcióját telt házzal fogadta – derül ki a szervezők közleményéből. Azt is írják, hogy a Móricz Zsigmond Színház színpadjain, a Rózsakert Szabadtéri Színpadon, a Timpex Arénában és egyéb helyszíneken 154 színész szereplésével bemutatott 26 előadáson összesen több mint 11 ezer néző tapsolhatott.

A VIDOR Fesztivált szervező nyíregyházi teátrum célja idén is az volt, hogy bárki, aki a fesztiválra látogat, magáénak érezhesse az összművészeti programsorozatot, és azok számára is biztosítsák a felhőtlen szórakozás lehetőségét, akik egyébként nem tudnának eljutni hasonló produkciókra.

Molnár Piroskát, Kern Andrást és Hernádi Juditot is díjazták a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház VIDOR Fesztiváljának színházi versenyprogramjában.

Szombat éjszaka megszületett a színházi versenyprogram Hegedűs D. Géza által vezetett zsűrijének döntése:

A város főterén naponta több ezren énekeltek együtt a fellépőkkel koncertjeiken. A világzenei és a feltörekvő generációk együtteseinek nagy része idén is a VIDOR Kert Sunshine FM Kisszínpadára került, de ide várták a legkisebbeket a bábszínházak produkciói is, minden eddiginél nagyobb sikerrel.

Koncertet adott Minelli is a Vidor Fesztivál közönségének, akik olyan ismert slágereket hallhattak élőben, mint a Rampampam vagy a Memories. Az énekes Magyarországon többször megfordult, és idén már koncertezett többek között Olaszországban, Litvániában, Észtországban és Romániában – írja a nyíregyhaza.hu

Rovatok