Index Vakbarát Hírportál

Soha ekkora koncert Nyíregyházán még nem volt

2010.03.31. 08:37

A Mystery Gang, a Quimby és a Tankcsapda koncertezik pénteken Nyíregyházán, ahol ilyen nagyszabású koncertre még nem volt példa.

Máthé Csaba, a közös fellépésnek otthont adó Bujtosi Szabadidő Csarnok igazgatója elmondta: a Mystery Gang, a Quimby és a Tankcsapda egyenként is telt házat vonzó fellépőnek számít, így a pénteken 19 órakor kezdődő koncerten biztosan zsúfolásig megtelik Nyíregyháza legnagyobb rendezvényhelyszíne.

Az igazgató emlékeztetett rá: a Mystery Gang autentikus rock and roll zenéje az '50 évek garage, jungle és rockabilly sztárjait idézi vissza. Szerinte nagy várakozás előzi meg a Quimby fellépését is, hiszen a zenekar már régen járt a nyírségi nagyvárosban. A Tankcsapdát, amely tavaly ünnepelte húszéves jubileumát, szintén régóta várják már a szabolcsi zenerajongók. A zenekar nyíregyházi pénteki fellépését - Máthé Csaba szerint - különlegesség teszi, hogy a Minden jót című új albumát most mutatja be a közönségnek.
A sportcsarnok igazgatója arról is tájékoztatott, hogy április 16-án Deák Bill Gyula és a Piramis koncertezik együtt a nyíregyházi sportcsarnokban. Tavasszal még a Hooligans, ősszel pedig a Kárpátia is fellép még a nyírségi nagyvárosban, decemberben pedig Retro Fesztivált rendeznek.



Rovatok