Index Vakbarát Hírportál

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ötszáz tagból áll majd az Emberi százlábú 3

2013.01.09. 17:39

A beteg horrorfilmek rajongói örülhetnek: végre megkezdődhet az Emberi százlábú című trilógia harmadik darabjának forgatása. Eddig azért álltak a munkálatok, mert Tom Six rendező perben állt a filmek főszereplőjével, Dieter Laserrel, aki nem értett egyet a második rész cselekményével, és ezt lépten-nyomon hangoztatta. A felek nemrég kiegyeztek nagy boldogan, és jöhet a harmadik film, amiben a Laser alakította elmebeteg ismét nekiláthat egymáshoz varrni szerencsétlen áldozatai száját és ánuszát.

Mert ugye ez a film nagyjából eről szól, van egy őrült faszi, aki II. világháborús kísérleteket felidézve kínoz meg pár turistát, és varrja össze őket igen gyomorforgató módon. Tom Six, aki egyben a filmek forgatókönyvírója is, az első rész szinopszisából kihagyta az "és most a férjed száját a végbélnyílásodhoz varrom, jó?" motívumot, mert félt, hogy nem lesznek befektetői a fimnek.

A harmadik részhez nem tudni, honnan kerített pénzt, mindenesetre megvan a szükséges összeg, és indulhat a forgatás. A történet nem az első két részben látott szadista mészárosokról szól majd, hanem két új, bomlott elméjű gazemberről. Laser mellett Laurence R. Harvey lesz a főszereplő, és egy 500 tagú emberi százlábú megalkotását mutatja be. A forgatás májusban kezdődik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport