Index Vakbarát Hírportál

Stallone Mel Gibsont akarja

2013.04.12. 13:02

Sylvester Stallone az egyik olyan hollywoodi sztár, aki rendszeresn kérdezgeti követőit a Twitteren soron következő filmjéről, hol azt tudakolva, mit szólnának Clint Eastwood szerepeltetéséhez, máskor, mint pl. most, meg arról, hogy Mel Gibson jó rendezője lenne-e a Feláldozhatók 3-nak (The Expendables 3). Eastwood mellesleg egy nyilatkozatban szintén a rendezői széket célozta meg (már muszáj lenne részt vennie a projektben), de csak viccelt, mint kiderült.

Először Stallone is viccnek szánta a kérdést, aztán csak feltette még egyszer, hozzátéve, hogy most komolyan gondolja. A twitterezőknek tetszett az ötlet, de nemigen lesz belőle semmi, Gibson ennél azért komolyabb filmekben utazik mostanában. Az egyetlen tuti infó a filmről, hogy Jackie Chan szerepelni fog benne, valamint az, hogy Stallone nem tett le Harrison Ford, Wesley Snipes és Nicolas Cage leszerződtetéséről.

Gibson mellesleg a 2006-os Apocalypto óta nem rendezett semmit, és színészként is csak pár akciófilmet vállalt be, illetve az ótvaros nagyot bukó Holdkórost. Lehet jobban járunk, ha Stallone filmjében is inkább egy újabb mártírszerepben látjuk.