Index Vakbarát Hírportál

Mégsem halljuk Al Pacinót a Gru 2-ben

2013.05.06. 15:41

Mégsem hallhatjuk majd Al Pacino jellegzetes hangját a Gru 2-ben. Az Oscar-díjas színész ugyanis kiszállt a projektből, így Eduardo karaktere nem az ő hangján fog megszólalni. Már az utódját is megtalálták, Benjamin Bratt személyében, akit a Modern családból és a Doktor Addisonból ismerhetnek a tévénézők. Bratt játszott a Macskanőben, a Beépített szépségben és A vörös bolygóban is. Leginkább mégis arról híres, hogy ő volt Julia Roberts pasija 2001 körül, amikor a színésznő megkapta az Oscart.

Al Pacino azért lépett ki a Gru 2 csapatából, mert "kreatív különbségek" voltak közte és a gyártó Universal Pictures és Illumination Entertainment között. A színészt nemrég a meglehetősen halványra sikerült Született gengszterekben láthattuk, következő filmje pedig egy Phil Spector életéről szóló HBO-produkció lesz. Tervei között szerepel egy Lear király adaptáció és egy másik életrajzi film a maffiafőnök John Gottiról.

A Gru 2 július elején kerül a magyar mozikba. Az első rész egyike volt a Universal legjövedelmezőbb filmjeinek, 540 millió dollárt kerestek vele, a költségvetése pedig csak 69 millió dollár volt. A történet szerint a gonosz Gru el akarja rabolni a holdat, de három kislány talán meg tudja akadályozni ebben. A folytatást Chris Renaud és Pierre Coffin rendezi, akik az első részt is készítették.