Index Vakbarát Hírportál

Harrison Ford 71 évesen is Indy akar lenni

2013.08.07. 14:08

Nem sok szó esett eddig arról, mit akar a Disney a Lucasfilm és a Star Wars-franchise tavalyi megvásárlásával automatikusan megkaparintott Indiana Jones branddel, mivel most minden erőforrásukkal a Star Wars 7-re koncentrálnak. A 71 éves Harrison Ford viszont, aki most már biztos, hogy visszatér öreg Han Solóként a hetedik részben, a régészprofesszor kalapját ötödszörre is szívesen a fejébe csapná:

„Láttuk, hogyan született meg ez a karakter, hogyan fejlődött, és nagyon tudnék örülni annak, ha úgy térne vissza egy új mozifilmben, hogy már nem képes szétrúgni annyi segget, mint régen - nyilatkozta nemrég a Telegraph-nak. - Indy karaktere mindig is amiatt volt érdekes, mert sokszor az eszével, a ravaszságával és a bátorságával győzött. Volt hogy félt, de mégis túl tudott élni mindent. Ezeket még most is el tudnám játszani".

A Disney-főnökök szeretik a pénzt. Márpedig az Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága még úgy is képes volt összekaparni rongyos 786,6 millió dollárt, hogy maga film Lucasnak sem tetszett igazán, a kritikusoknál pedig csak az Indy-rajongók szidták hangosabban Spielberget a kis Indy és az ufók erőltetése miatt. (via IGN)