Index Vakbarát Hírportál

Bruce Willis utálja az akciófilmes műfajt

2013.08.15. 09:36 Módosítva: 2013.08.15. 09:38

Igaza volt Sylvester Stallonének, amikor azt mondta, Bruce Willis pénzsóvár, lusta, és nagyon közel áll ahhoz, hogy öregkorára tönkretegye az eddig felépített, szép karrierjét. A kopasz akciósztár ugyanis azt nyilatkozta a napokban egy interjúban, hogy ő valójában már iszonyatosan unja az akciófilmek forgatását, és csak azért vállal el még többet, mert nagyon sok pénzt kap értük, azt pedig szereti.

„A nagy robbantgatás az egyik legunalmasabb része a munkámnak - hőbörgött az 58 éves színész, aki véres atlétatrikóban egymaga reformálta meg a helikopterágyús akcióhősök műfaját 1988-ban. - Ha már láttál néhány tűzgolyót, láttad az összeset, a többi már nem is fog érdekelni. Persze azzal tisztában vagyok, hogy a filmjeim közönségének nagyon tetszenek a robbanások, de megmondom őszintén, én már unom.”  

  Az, hogy Bruce Willist már nam hozza lázba az akciófilmes műfaj, sajnos a munkáin is érezhető: a budapesti helyszíneken forgatott Die Hard 5 a széria legszörnyűbb darabja lett, a Red 2 pedig a 2013-as év legrosszabb akciófilmje.  (via Filmdrunk)