Index Vakbarát Hírportál

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A halálba küld Rába Roland

2013.08.29. 17:06 Módosítva: 2013.08.29. 18:01

Az Isteni műszak az idei év talán legjobban várt magyar filmje, márcsak azért is, mert az előzetes, a színészek és a történet alapján valóban jó filmnek igérkezik. Az Isteni műszaknak már a plakátja is ígéretesnek tűnt, magyar viszonyokhoz képest legalábbis, és most itt a trailer is.

Isteni műszak előzetes

A történet szerint a főszereplő, az Ötvös András alakította Milán a félig horvát, félig magyar srác a horvát seregből dezertálva 1992-ben, a délszláv háború második évében szökik át Jugoszláviából Magyarországra, és a budapesti mentőknél szerez magának munkát. Két állandó társa, Kis Tamás (Keresztes Tamás), a mentőautó sofőrje és Fék doktor (Rába Roland), a háromfős éjszakai rohammentő csapat főnöke. A lelkes és lelkiismeretes ápolófiút hidegzuhanyként éri, mikor kiderül, hogy társai válogatnak a betegek között. Miközben életeket mentenek meg, időnként hagyják meghalni az időseket, és a gyógyíthatatlan betegségben szenvedőket, sőt még az is előfordul, hogy siettetik a halálukat.

Bodzsár Márk első, 16-os karikás nagyjátékfilmje október 24-én kerül a mozikba.