Index Vakbarát Hírportál

Újabb Jack Ryan száll a ringbe

2013.10.05. 10:29

Harrison Ford, Alec Baldwin és Ben Affleck után Chris Pine lesz a következő Jack Ryan a nemrég elhunyt Tom Clancy ötletein alapuló Jack Ryan: Shadow Recruit című filmben. Clancy 14 regényt írt Ryan karaktere köré, melyekben az egyszerű CIA-elemzőből szépen lassan az USA elnöke lesz, és persze minden regényben megmenti a világot.

Jack Ryan: Shadow One - Official Trailer (Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley)

Alec Baldwin a Vadászat a Vörös Októberre című thrillerben alakította Ryan karakterét, őt Harrison Fordra cserélték le (Férfias játékok, Végveszélyben), majd jött Ben Affleck és A rettegés arénája. Most az új Star Trek-filmekben Kirk kapitányt alakító Chris Pine veszi át a szerepet, és ha minden igaz, menten három filmre is, hiszen a franchise-ból annyi pénz ki akar sajtolni a Paramount, amennyit csak tud.

A trailer alapján egy vérbő akciófilm lesz a Shadow Recruit, amiben Kevin Costner, Kenneth Branagh és Kiera Knighteley végszavazik majd Pine-nak, a tét meg természetesen a világ sorsa. A bemutató dátuma egyelőre december 25, de a Hollywood Reporter szerint elképzelhető, hogy elcsúsztatják január 17-re.