Index Vakbarát Hírportál

Palvin Barbi lett a Herkules-film királynője

2013.10.08. 09:37 Módosítva: 2013.10.08. 09:55

Nemcsak Dwayne „The Rock” Johnson, de Brett Ratner rendező is napi rendszerességgel szivárogtat ki fotókat a Twitteren és az Instagramon a Magyarországon forgatott Herkules-filmről. Most épp egy olyan képet tett ki, amin Ralph Fiennes öccse, Joseph Fiennes látható jelemzben és parókában, mellette pedig a jelenlegi legismertebb magyar topmodell, Palvin Barbara csücsörít. Fiennes a filmben Mükéné királyát, a Herkulesnek 12 feladatot adó Eurüsztheuszt alakítja majd, Palvin Barbi pedig a mükénéi királynő szerepét kapta meg.

Ez pedig egy két héttel korábbi Palvin Barbara-fotó az Instagramról, amit Brett Ratner egy „Felkészülés Magyarország királynőjének jelenetére” kommentárral is ellátott:

Palvin Barbara mellett egyébként olyan hazai hírességek is láthatóak lesznek majd a filmben, mint Andy Vajna új asszonykája,  Palácsik Tímea  vagy a Trónok harcáért SAG-díjjal jutalmazott  magyar kaszkadőrcsapat.

Dwayne Johnsonék még nagyjából egy hétig fognak 500 magyar statisztával dolgozni a Páty mellett felhúzott díszletfaluban és a rákospalotai filmstúdióban, utána hazamennek. A 2014 nyarán mozikba kerülő filmről sajnos még mindig csak annyit lehet tudni, hogy Ratner a Hercules: The Thracian Wars című képregényt filmesíti meg, és a külsőségeiben Ridley Scott Gladiátorát akarja megidézni.

A történetvezetés viszont állítólag a Brad Pitt-féle Tróját követi: Ratnerék kidobálták szinte az összes görög istent és szörnyet a filmből, hogy a nézők még véletlenül se higgyék azt, hogy a Titánok harca 3-ra vettek jegyet. Herkules ezúttal  egy megkeseredett zsoldosvezér, akit a trák király bérel fel, hogy verje le Frígia lázongó hadurát, aki egy légiónyi félmeztelen, raszta barbár élén kegyetlenkedik Kis-Ázsiában.

Te is szerepelsz a Herkulesben? Dwayne Johnson oldalán menetelsz tarajos sisakú görög harcosként? Vagy pont téged csapott fejbe a bunkósbotjával, mert frígiai lázadót alakítasz? Küldj rövid forgatási beszámolót erre a címre!