Index Vakbarát Hírportál

Forddal folytatódhat a Szárnyas fejvadász

2013.10.09. 12:13

Egyre több hír érkezik arról, hogy tényleg folytatódik a kultikus sci-fi, az 1982-es Szárnyas fejvadász. Arról, hogy Ridley Scott filmjének lehet második része, először 2011-ben cikkeztek, amikor a filmes és tévés jogokat felvásároló Alcon Entertainment szóba hozta a folytatás vagy egy előzménysorozat készítésének lehetőségét. Néhány hónappal később maga a rendező is közölte, hogy kész megcsinálni a folytatást. (Sőt, eredetileg is több részt szerettek volna készíteni.)

A következő hírek már arról szóltak, hogy Michael Gree írót, aki többek között a Hősök és A folyó című tévésorozatokat, valamint a forgatás alatt lévő Robocalypse forgatókönyvét írta, felkérték, hogy írja meg a Szárnyas fejvadász folytatását is.

Blade Runner intro

Most az is kiderült, hogy a rendező már beszélt a Szárnyas fejvadász 2-ről az első rész főszereplőjével, Harrison Forddal. Ridley Scott korábban elmondta, hogy mindenképpen szeretné Fordot valahogy visszahozni a folytatásba. A színész most megerősítette, hogy beszélgetett Scottal a folytatásról, de több részletet nem árult el.

Bár a rendező viccelődött Ford korával kapcsolatban, a 71 éves színész nem pihen. Hamarosan a Végjátékban láthatjuk, aztán jön A feláldozhatók harmadik része és a 2015-ben mozikba kerülő Csillagok háborúja-folytatás, a Star Wars Episode VII.