Index Vakbarát Hírportál

Winona Ryder titkai a Beetlejuice folytatásáról

2013.11.21. 10:57

Alig egy hónapja annak, hogy Michael Keaton hivatalosan is megerősítette a Beetlejuice folytatását, és kiderült, hogy a projekt kapcsán Tim Burton már a rendezésről tárgyal, Winona Ryder, a Daily Beastnek beszélt az 1988-as klasszikusról és a hamarosan készülődni látszó második részről. A színésznő arra is utalt, hogy talán ő is benne lesz a stábban. "Afféle titoktartás kötelez, de nem elképzelhetetlen" – fogalmazott sejtelmesen Ryder.

A színésznő azt is bevallotta, akkor jött igazán lázba a folytatás miatt, amikor megtudta, Seth Grahame-Smith fogatókönyvíró évtizedekkel később folytatná az akkor abbahagyott történetet. "Ez nem egy remake. Eltelt 27 év! És be kell valljam, nagyon szeretem Lydia karakterét. Rengeteg a közös bennünk. Roppant kíváncsi vagyok mi történik vele 27 év után" – mondta egykori tiniszerepéről Ryder. A színésznő mindössze tizenhét éves volt, amikor Burton filmjében játszott, ami máig nagyon sokat jelent számára. "Az emberek ezzel a szereppel azonosítottak. Azt hiszem, ez adta meg a kezdőlökést a karrierem számára. Addig csak egy furcsa külsejű kölyök voltam."

Az interjúból az is kiderült, hogy Lydia Deetz egykori megformálója makacsul ragaszkodik Burtonhöz és Keatonhöz is: "Tim és Michael nélkül a közelébe sem mennék a produkciónak, egyszerűen imádom ezeket a srácokat" – mondta.