Index Vakbarát Hírportál

Tarzan a Wall Street farkasától kapott Jane-t

2014.01.20. 16:28

A Wall Street farkasa női főszereplője, Margot Robbie ausztrál színésznő lesz Tarzan kedvese, Jane David Yates új Tarzan-filmjében, és úgy néz ki, hogy emellett Amanda Seyfried helyére is beugrik Craig Zobel Z for Zachariah című filmjébe. Robbie-nak kifejezetten jót tett tehát a Wall Street farkasa, amiben csak Martin Scorsese kifejezett kérésére volt hajlandó anyaszült meztelenre vetkőzni. Megérte.

A tervek szerint először letudja a Z for Zacharia munkálatai, és csak utána fog neki a Warner nagy költségvetésű remake-jének, amiben Tarzant a True Blood című HBO-sorozatból ismert Alexander Skarsgard alakítja. A filmben Christoph Waltz és Samuel L. Jackson is szerepet kaphat, bár ez még csak a The Wrap állítja, pletykaszinten.

A Z for Zachariah egy pszichothriller lesz, amit Nissar Modi adaptál Robert O’Brien azonos című,  posztapokaliptikus regényéből. A férfi főszerepet Chris Pine kapta, de szerepel benne a 12 év rabszolgaságért Oscar-díjra jelölt Chiwetel Ejiofor is. Robbie egy olyan fiatal nőt alakít a filmben, aki azt hiszi magáról, hogy ő az egyetlen túlélője egy nukleáris világégésnek, de amikor két idegen jelenik meg a farmján, rádöbben, hogy más a leányzó fekvése.

A filmet tavaly augusztusban szerették volna leforgatni, de Chiwetel Ejiofor miatt elhalasztották, mert a színész éppen a 12 év rabszolgaság sajtóturnéján kampányolt a film mellett. A női főszereplőnek eredetileg leigazolt Amanda Seyfried viszont nem tudta megvárni, hogy 2014 első negyedévében megkezdődjenek a munkálatok és kiszállt a projektből - ő most éppen a Fathers and Daughterst forgatja Russell Crowe-val.

Robbie harmadik idei filmje a Michelle Williams, Matthias Schoenaerts és Kristin Scott Thomas főszereplésével készülő romantikus dráma, a Suite Francaise lesz.