Index Vakbarát Hírportál

"Apám nem pedofil" - mondja Woody Allen fia

2014.02.06. 10:42

Egyre szürreálisabb lesz az a rém gusztustalan botrány, ami az idei Aranyglóbusz-gála alatt robbant ki a Twitteren, és még mindig tart. Amikor a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók egyesülete életműdíjat adott Woody Allennek, Mia Farrow, a rendező egykori felesége a Twitteren félreérthetetlen célozgatásba kezdett, és arra utalt, hogy Allan a saját fogadott lányát rontotta meg. A balhéba a lány is beszállt, és egyélrtelműen kijelentette, hogy igen, nevelőapja fiatalkorában gyakran szexuális kapcsolatba lépett vele.

Most az a Moses Farrow szólalt meg, aki szintén Allen egyik fogadott gyermeke, és cáfolta húga vádait. A férfi szerint az egész mögött Mia Farrow sértettsége áll, aki Allen megvádolásával áll bosszút az apján, amiért az beleszeretett Soon-Yi nevű (dettó fogadott) lányába. A vád egyébként nem újkeletű, először a sztárpár váláakor pedzegette a témát Mia Farrow, de Allen ellen sohasem emeltek vádat, mert az ügyben folytatott szakértői vizsgálat alaptalannak találta a panaszt.

Dylan Farrow nemrég a The New York Timesban közölt nyílt levélben gyanúsította meg Allent pedofiliával és szeméremsértéssel. Allen lehetőséget kért a válaszadásra, a lap jelezte, hogy állnak elébe. Moses Farrow a People-nek nyilatkozva azt is kijelentette, hogy a húgának nem kellene azzal a "hamis benyomással" leélnie az életét, hogy Allen molesztálta őt gyerekkorában, mert erről szó sem volt.