Index Vakbarát Hírportál

Liam Neeson harmadjára is megmenthet valakit

2014.03.14. 10:52 Módosítva: 2014.03.14. 10:59

A Deadline Hollywood értesülései szerint a Taken-franchise harmadik részében, azaz az Elrabolva 3-ban Liam Neeson mellett Maggie Grace (a lánya szerepében) és Famke Janssen (a neje) is szerepelni fog. Utóbbi tegnap írta alá a szerződést. Mivel elég sokáig vacillált, a forgatókönyvet át kell majd kissé szabni, mert eredetileg nem szerepelt a sztoriban. Ha minden igaz, ez lesz az utolsó Taken-film, a trilógiát egy életre lezárják. A második részt elnézve nem is olyan nagy baj mellesleg.

Taken - Liam Neeson's greatest hits

Mivel azonban az első két film 600 millió dollárnál is többet hozott a világ mozijaiban, és a harmadikra is tódulni fog a nép, mi nem vennénk rá mérget, hogy ha úgy alakul, Neesont egy negyedik kanyarra is elviszi Olivier Megaton rendező, aki a második résznél szállt be a buliba. A harmadik részért Neeson egyébként húszmillió dollárt kap majd, és állítólag a történetbe is beleszólhatott, és ragaszkodott ahhoz, hogy ne legyen benne elrablás.

Hogy aztán ebből hogyan lesz film, és ha nem rabolnak el benne senkit, akkor miért Elrabolva 3 lesz a címe, azt a jóég tudja.