Index Vakbarát Hírportál

Újra véres akciófilmben Mel Gibson

2014.03.31. 11:50

A Blood Father című akciófilm lehet Mel Gibson következő filmje, ha igent mond a szerepre. A sztori eléggé hasonlít Liam Neeson sikersorozatára, az Elrabolva-filmekre. Gibson 16 éves lányát drogdílerek akarják megölni, volt fegyenc apja ezért kénytelen aktivizálni magát, és gyilkolászásba kezdeni. Gibsonnak már nem maradt túl sok ideje, hogy döntsön, mert a forgatás májusban kezdődik. (Persze simán elképzelhető, hogy már aláírta a szerződést, csak még nem hozták nyilvánosságra.) 

The Expendables 3 Teaser Trailer

A filmet Jean-Francois Richet rendezi, aki a Halálos közellenséget csinálta Vincent Cassellel, a forgatókönyvet pedig részben az a Peter Craig írta, a Ben Affleck-féle Tolvajok városát is. 

Gibsont utoljára a Machate gyilkol című Robert Rodrigez-filmben láthattuk, nemsokára jön a Feláldozhatók 3, amiben szinte az összes hatvan év körüli hollywoodi férfi színész játszani fog. A Feláldozhatók-filmek producerét, Sylvester Stallonét még az sem érdekelte, hogy Gibson a feleségverés és a részegen zsidózás miatt Hollywoodban kegyvesztett lett, mindenképpen forgatni akart vele. Ső, még a Feláldozhatók 3 rendezői székét is felajánlotta neki, bár abba végül az ausztrál Patrick Hughes ült bele.