Index Vakbarát Hírportál

A G.I. Joe nindzsája Terminátorokra lőhet

2014.04.01. 10:11

Ázsiai színészekkel erősít a Terminator-franchise, hogy az ismét színészkedő Schwarzival és egy tévésorozattal is megtámogatott T5 a kínai piacon is tarolhasson majd. A főszereplők között lesz például a G.I. Joe mozifilmek nindzsája, Storm Shadow/Viharárny, akit a koreai Byung-hun Lee alakított a mozifilmekben, de nemrég igazolt a produkcióhoz a House of Cards kínai bombázója, Sandrie Ho, aki a hollywoodi karrierjéhez vette fel a Holt vezetéknevet.

Új szereplő lesz a Mad Menből ismerős Michael Gladis is, valamint J.K. Simmons, aki az első halálosztó 1984-es vérfürdője óta nyomoz az időutazó kiborgok után, és Dayo Okeniyi, aki a múlt héten írt alá a szerződést arról, hogy ő lesz a T2-ben látott Cyberdine-mérnök, Miles Dyson fia.

És amit már eddig is tudtunk: a Terminator: Genesisben Schwarzi egy olyan átprogramozott T-800-as Halálosztót alakít, aki már évtizedek óta a Skynet ellen harcolók oldalán áll, ezért megráncosodott az élő szövete a belső fémvázon. A Trónok harca khaleesije, Emilia Clarke lesz Sarah Connor, Jason Clarke kapta John Connor szerepét, az ellenállás vezérének legjobb barátja és egyben apja pedig a Die Hard 5 és a Spartacus golyófejű sztárja, Jai Courtney lesz. (via Movieweb)