Index Vakbarát Hírportál

Így ordít Dwayne Johnson a magyar rónán

2014.04.11. 12:47

Újabb videó jött ki Dwayne "The Rock" Johnson Magyarországon forgatott szandálos filmjéhez, a Hercules: The Thracian Warshoz, hiszen közeleg a júliusi mozipremier. A jelenetben a Páty mellett felépített díszletfalu föld alatt rejtőző, kannibálkinézetű, vad harcosai rohanják le a görögöket, Dwayne Johnson pedig dühösen néz és sokat ordít (ezek egyébként visszatérő elemei lesznek a filmnek).

Herkules - Belesétálunk a csapdába

A szakállassá és hosszú hajúvá maszkírozott, amúgy civilben kopasz és szőrtelen pankrátor-színész tavaly majdnem fél évet táborozott a Biatorbágy melletti pusztaságban, ahol Brett Ratner Herkules-mozifilmje készült, őrületes titoktartás közepette (amit persze maga a 40 éves sztár szegett meg rendszeresen, amikor rendszeresen kipakolta a Twitterére a forgatáson lőtt fotóit és videóit).

Idén már ez lesz a második Herkules-film, de szerencsére nem sok köze van a Kellan Lutz-féle, ötlettelen 300-nyúláshoz, mert itt a szandálos görög hős egy megkeseredett zsoldosvezér lesz, akit a trák király (az Alien-filmekből és a Mesemondó tévésorozatból ismerős John Hurt) bérel fel a kompániájával együtt, hogy verjenek le egy Kis-Ázsiában lázongó hadurat. Persze valahogy a jól ismert mítoszbeli történetet is megismerjük, hiszen  a trailer tele van CGI-szörnyekkel, többek között a hidrával, a háromfejű pokolkutyával és a nemeai gigaoroszlánnal. 

Így ordít Dwayne Johnson a magyar ugaron