Index Vakbarát Hírportál

Tom Cruise is megszólalt Top Gun 2-ügyben

2014.05.30. 10:39

Legújabb filmje, A holnap határa című időutazós sci-fi premiernapján Tom Cruise még a szokásosnál is keményebben dolgozott meg a fizetéséért, hiszen egy nap alatt három város (London, Párizs és New York) vörös szőnyegén parádézott. (A film amúgy jó, itt írtunk róla hosszabban.) 

EDGE OF TOMORROW

A New York-i premieren kérdeztek rá nála, hogy áll a Top Gun-folytatás, lesz-e, mikor lesz, kivel lesz. Jerry Bruckheimer producer ugyanis többször beszélt már a készülő filmről, de Cruise jóval visszafogottabb volt. Jerry Bruckheimer áprilisban elmondta, hogy a 2012-ben elhunyt Tony Scott nélkül is megcsinálja az 1986-os kultfilm folytatását. A forgatókönyvre is van ötlete, Tom Cruise karaktere azt bizonyítaná be, hogy hiába vannak már drónok, klassz pilótákra most is szükség van.

Cruise megerősítette, hogy dolgoznak a folytatáson, de a producerrel ellentétben nem árult el semmi konkrétumot. Sőt, a szavaiból úgy tűnt, hogy még nincs is mit elárulni, mert még semmilyen sztori nincs. Azt mondta, hogy ha ki tudnak találni egy megfelelő történetet, ami elég szórakoztató, akkor fog visszatérni a repülőkhöz. Az más kérdés, hogy ezt hogy illeszti be a naptárába, mert a közeljövőben forgatja a Mission Impossible és a Jack Reacher folytatását is.