Index Vakbarát Hírportál

Ezért csúszik A szürke 50-film bemutatója

2014.09.10. 09:37

Hunnam a US Weekly-nek adott interjújában elmondta, miért is szállt ki A szürke 50 árnyalata-filmből, hangsúlyozva, hogy nem a stábbal volt baja. Valószínűleg nem ártott tisztázni a történteket, mert az ö visszalépése miatt jelentősen csúszott a forgatás, és így a bemutató is. Ráadásul akkor mindenki azzal vádolta, azért nem vállalta el a szerepet, mert kevesellte a gázsit.

Most az interjúban azt mondta, erről szó sincs, nagyon szerette a könyvet és a forgatókönyvet, sokat találkozott Sam Taylor-Johnson rendezővel és sokat gondolkozott a karakteren. De mint mondja, már el volt kötelezve egy 14 hónapos forgatás mellett, ráadásul három teljesen különböző karaktert játszott akkoriban, ami nagyon megviselte fizikailag és lelkileg is. A saját szavaival élve a végén idegösszeomlást kapott. "Nagy kár, mert nagyon szerettem volna a szerepet, ráadásul olyan ember vagyok, aki megtartja a szavát." - mondta Hunnam az újságnak.

Christian Grey szerepét végül az ír származású, Jamie Dornan kapta, és Dakota Johnson bújik Anastasia Steel bőrébe. A bemutató időpontja 2015. február 13.