Index Vakbarát Hírportál

Angelina Jolie rendezi Brad Pitt új filmjét

2014.09.16. 17:21

Pár hete robbant bombaként a hír, miszerint Angelina Jolie és Brad Pitt titokban összeházasodtak a franciaországi birtokukon. A nászútjukon viszont csak Máltáig jutottak el, és már azt is munkával töltötték: itt forgatja ugyanis Brad Pitt a legújabb filmjét a By the Sea-t, amit (micsoda véletlen!), épp Angelina Jolie írt és rendez, plusz még a női főszereplője is ő.

Az Entertainment Weekley már ki is szivárogtatta exkluzív cikkében az első fotókat, és a film tartalmát. Ez nagyjából annyi lesz, hogy egy Vanessa nevű, francia extáncosnő és az amerikai író férje, Roland beutazzák az egész országot, hogy egy a napi taposómalomból kiszakadva egy kicsit újra közelebb kerülhessenek egymáshoz, és érdekes vidéki öregemberekkel, például egy kocsmárossal (Niels Arestrup) és egy hoteltulajdonossal (Richard Bohringer) ismerkedjenek össze.

Jolie maga mesélte el az Entertainment Weekley-nek:

Azért választottam a film témájának a '70-es évek Franciaországát, mert ez egy nagyon színes és csábító korszak.

Angelina Jolie-ról és Brad Pittről köztudott, hogy a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith forgatásán jöttek össze, amikor Pittnek még Jennifer Aniston volt a felesége. Azóta nem is nagyon dolgoztak együtt, kivéve Pitt aprócska, lelőtt katonás mellékszerepét a Budapesten forgatott A vér és méz földjében.

A By the Sea-t 2015-ben mutatja be a Universal, valószínűleg karácsonykor, mert Jolie rendezései korábban is hagyományosan ebben az időszakban kerültek a mozikba (A vér és méz földje 2011-ben, a Rendíthetetlen című második világháborús háborús dráma pedig idén).