Index Vakbarát Hírportál

Két Terminátor-filmet forgatnak egyszerre

2014.10.13. 13:23

Ne szépítsük, ifjúkorunk kedvenc akciósztárja, Arnold Schwarzenegger már 67 éves, és mivel az Ikrek 2-t és az új Conant is bevállalta a következő évekre, most épp két Terminátor-filmen dolgozik, hogy mindkettő elkészülhessen 2016-ra. Ezt az egyik főszereplő, Jai Courtney pletykálta el, aki úgy tudja, az új Terminator PG-13 korhatárbesorolást fog kapni:

Nagyon jó lenne egy R-kategóriás terminátor, de nem hiszem, hogy működhetne. Manapság már minden PG-13, nem rüpködhetnek csak úgy az f betűs szavak. Erőszakos jelenetek azért persze lesznek.

A Terminator-széria folytatásáról egyelőre annyit tudni biztosan, hogy a Rómán, a maffiózókon, a Trónok harcán és a Thor 2-n edződött Alan Taylor rendezi. Sarah Connort a Trónok harca Daeneryse, Emilia Clarke alakítja, Kyle Reese-t pedig Jai Courtney. Schwarzenegger ismét egy jó oldalon harcoló T-800-as Terminátor lesz, akinek megráncosodott egy kicsit a fémvázára pakolt élős szövete, amiről maga az osztrák izomhegy mesélt korábban:

  A Terminátorok rengeteget utaznak az időben. Így létezhet egy olyan fiatal T-800-as is, akit átprogramoztak, és ott öregedett meg. Ennek a karakternek lényege maga a gép, a fémcsontváz, de persze a rajta lévő emberi hús is fontos. A Terminátor élő szövete ugyanúgy öregszik, mint az emberi szövet, csak nem olyan gyorsan.

(via io9)