Index Vakbarát Hírportál

Megvan a következő X-Men gonosza

2014.11.25. 13:14

Oscar Isaacnak jól megy a sora, tavaly a Llewyn Davis világában már megmutatta, hogy elsőrangú színész, aztán J. J. Abrams meg is kaparintotta magának a hetedik Csillagok háborújához, egy egyelőre ismeretlen szerepben. Úgy látszik, hogy Isaacnak sikerült megugrania a megaprodukciók lécét, mert most Bryan Singer leszerződtette, hogy legyen a címbeli főgonosza a két év múlva érkező X-Men: Apokalipszisben.

Mert igen, Apokalipszis nem a világégés, hanem egy figura neve a képregényben, szemfüles nézők ki is szúrhatták őt a legutóbbi X-Men: Eljövendő múlt napjai végén a stáblista utáni jelenetben, ahol puszta akaratával, még kisgyerekként építi a piramisokat. Azt egészen pontosan nem tudni, hogy az új trilógia befejező részében mit fog művelni, de Singer annyit elmondott, hogy a harmadik részben sokkal több lesz a pusztítás, mint az előző kettőben. Singer annyit is elmondott, hogy az Apokalipszis a nyolcvanas években fog játszódni.

Apokalipszis gyakorlatilag egy mindenható szupermutáns, aki ugyanúgy tudja manipulálni a saját testét, mint a körülötte lévő világot, emellett tud regenerálódni, és mellesleg egy zseni is.

Az X-Men: Apokalipszis 2016. május 27-én érkezik majd a mozikba.