Index Vakbarát Hírportál

Liam Neeson nem tesz jót az európai turizmusnak

2015.01.01. 07:40

Liam Neeson Elrabolva-filmjei nem tesznek jót az európai országokba irányuló amerikai turizmusnak, írja a Hollywood Reporter. Az ír származású színész az egyik angol talkshow-ban, a The Graham Norton Show-ban volt vendég nemrég, és elmesélte, hogy a szokásos rajongói levelek mellett egyre több olyat is kap, amiben arról írnak neki, hogy a büdös életben nem fognak elutazni Európába. 

Pont valamelyik nap írta egy texasi tanárnő, hogy tavaly hatvan diákját vitte volna el egy osztálykirándulásra Európába, de 40 család lemondta az utat, mert látták az Elrabolva 2-t. Idén már csak húsz gyereket vitt volna, de őket sem engedték, mert azóta kijött a film DVD-n és ők is megnézték.

A színész a január 9-én bemutatásra kerülő Elrabolva 3 című filmjét promótálta a műsorban, amiről azt mondta, hogy ha nem lett volna újszerű, friss, innovatív a forgatókönyv, akkor nem vállalta volna el.

ELRABOLVA 3. előzetes
Azt mondtam a producereknek, hogy ha valakit elrabolnak a filmben, akkor felejtsenek el. Nem akarom hülyének nézni a közönséget, meg eleve rém unalmas már ez a sztori. Az viszont, hogy engem üldöznek, az nagyon tetszett, és a forgatókönyvet remekül összerakták.

A filmet itthon január 8-tól vetítik a mozik.