Index Vakbarát Hírportál

Kismaroson forgat az Avatar sztárja

2015.01.22. 10:48

A kismarosi Öreg Morgó étteremben forgatják a A Hunter's Prayer című filmet, így az étterem ebből az apropóból benzinkúttá alakult. A film főszerepét az Avatar-ból és A Titánok haragjából ismert Sam Worthington játssza, akit több szemtanú is látott a helyszínen fegyverrel hadonászni, az Origo információi szerint.

Worthington az újszerű történet szerint a filmben egy bérgyilkost alakít, aki beleszeret abba a nőbe, akit egyébként meg kellene ölnie. A stáb holnap a kismarosi vasútállomáson vesz fel jeleneteket, lehet menni leskelődni. A színész egyébként már forgatott Magyarországon hat évvel ezelőtt, Az adósság című filmben például a Kossuth tér is látszik. A magyarországi forgatást megelőzően a stáb már 4 hétig forgatott Yorkshire-ben.

A Hunter’s Prayer-t Jonathan Mostow (Terminátor 3, Hasonmás, U - 571) rendezi, Kevin Wignall: A kutyáknak című regénye alapján készült adaptáció forgatókönyvírói Paul Leyden, Oren Moverman, John Brancato és Michael Ferris.

"Nagyon örülünk, hogy ismét együtt dolgozhatunk Sam Worthington-nal Budapesten. Korábban az Adósság című filmünkben szerepelt, akkor járt nálunk először.” - mondta a Pioneer- Stillking ügyvezető igazgatója és a Hunter’s Prayer egyik executive producere,Kemény Ildikó.