Index Vakbarát Hírportál

Durva zúzás lesz Vin Diesel új filmjében

2015.04.30. 09:57

Kardozás, lövöldözés és lángba borult világ is lesz Vin Diesel legújabb akciófilmjében, a The Last Witch Hunterben, ami elsőre a Penge- és az Underworld-filmek brutális remake-jének tűnik. Annyi különbséggel, hogy msot vámpírok és vérfarkasok helyett boszorkányokat aprít a marcona hős a felhőkarcolók árnyékában. Íme az ígéretes előzetes:

Zúzós akciózás lesz Vin Diesel új filmje

A Halálos iramban-franchise sztárja ezúttal egy Kaulder nevű harcost alakít, aki természetesen a címbéli banyaaprító, és még a XXI. században is kénytelen a mesterségét űzni, ahelyett, hogy végre nyugdíjba vonulna. Szerencsére segítőtársai is akadnak: a filmben láthatjuk majd Michael Caine-t, Elijah Woodot és a Trónok harca tévésorozat Ygritte-jét, Rose Leslie-t is.

A The Last Witch Hunter rendezője A tébolyultak című horrort jegyző Breck Eisner, a forgatókönyvön pedig olyan veterán vámpírszakértők dolgoztak, Cory Goodman (A pap - Háború a vámpírok ellen) és a Burk Sharpless-Matt Sazama-szerzőpáros (Az ismeretlen Drakula). Amerikai premier: október 23. (via Varitey)