Index Vakbarát Hírportál

Mi jobb Tom Hardynál? Két Tom Hardy!

2015.04.30. 13:16

Tom Hardyt idén nemcsak a 44. gyermekben és a Mad Max - A harag útjában láthatjuk, hanem a Legend című krimiben is - utóbbiban ráadásul duplán. Ez a maffiafilm ugyanis egy hírhedt gengszter testvérpáros, az '50-es és a '60-as évek Londonját rettegésben tartó Ronald és Reginald Kray életét dolgozza fel, az első előzetest elnézve nem is olyan rosszul:

Mi a jobb a gengsztert alakító Tom Hardynál? Két Tom Hardy!

A film író-rendezője ráadásul nem más, mint a krimi zsáner egyik mestere, Brian Helgeland, aki korábban olyan kultfilmek forgatókönyvét jegyezte, mint a Szigorúan bizalmas és a Titokzatos folyó, sőt, egyik kedvenc posztapokaliptikus blockbusterem, A jövő hírnöke is az ő munkája volt (oké, Helgeland követte el a Ridley Scott-féle Robin Hoodot és a Rémségek cirkuszát is, de hát senki sem lehet tökéletes).

A két Tom Hardy mellett feltűnik még a filmben Emily Browning, Christopher Eccleston, David Thewlis, Taron Egerton és a maffiafilmek nagy veteránja, Chazz Palminteri is. Amerikai premier szeptember 11-én, hazai bemutató decemberben. (via The Wrap)