Index Vakbarát Hírportál

Végre itt vannak az első képsorok A marsiból!

2015.06.08. 10:58

Újabb fokozatba kapcsolt a magyarországi stúdiókban forgatott A marsi reklámkampánya! A fotók után végre egy videót is kaptunk Ridley Scott sci-fijéből, amiben Matt Damon karaktere, a NASA botanikus-gépészmérnöke, Mark Watney mutatja be videonaplójában az Ares 3 nevű űrhajót és annak legénységét:

Az első képsorok A marsiból!

Aki viszont egy kicsit is ismeri a 2011-es év egyik legjobb sci-fi regényének kikiáltott A marsit, az tudhatja: Watney a vörös bolygón el fog szakadni a társaitól, és mivel azok halottnak hiszik, nélküle indulnak haza.

A botanikus mérnöknek így egy űr-Robinson módjára saját magának kell krumplin termelnie a bázison, és minden kütyüt meg kell javítania, hogy a lehető legtovább maradhasson életben, hogy ah nem is jönnek már érte, de legalább a feljegyzései nyomán boldogulni tudjon majd a többi űrhajós.

Ridley Scott sci-fijében Matt Damon mellett felbukkan majd Jessica Chastain, Jeff Daniels és Kristen Wiig is. Oldszkúl sci-fi rajongóknak jó hír: A marsiban nem a robbanásokon meg a lézerfegyvereken lesz a hangsúly, hanem az életszerűségen; az eredeti regény írója, Andy Weir nagyon alaposan utánanézett, mihez kezdhet a ma ismert űrtechnológiával egy marsi hajótörött.