Index Vakbarát Hírportál

Az eredeti szereplőkkel tér vissza a Trainspotting

2015.09.07. 23:47

Bár Danny Boyle néhány éve még arról beszélt, hogy a Trainspotting folytatása, a Pornó egy nem túl jó regény, most mégis azt nyilatkozta, hogy annak adaptációja lehet a következő filmje. A rendező azt mondta, hogy az 1996-os heroinista kultfilm főszereplői is benne vannak a dologban, már csak össze kell tudniuk egyeztetni a dolgokat.

A történet alapjául Irvine Welsh 2002-es Pornó című könyve szolgál majd, ami tíz évvel az előzmények után játszódik, amikor a már jól ismert szereplők kezdenek kiöregedni a herkából. A sztori középpontjában a Beteg Srác áll, aki meleg pornót forgat, miközben Spud és Begbie egyre jobban bekattan, Renton pedig egy jól menő klubot üzemeltet Amszterdamban.

Úgy tudni, Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller és Robert Carlyle is szívesen felelevenítené a régi karaktereket, a forgatókönyvért pedig az a John Hodge felel majd, aki a '96-os filmen is dolgozott. Boyle annak is örülne, ha a film már jövőre mozikba kerülne, a Trainspotting ugyanis akkor ünnepelné a huszadik születésnapját.

Trainspotting - részlet