Index Vakbarát Hírportál

Annyi szupersztár szerepel a Coen testvérek új filmjében, hogy felsorolni is képtelenség!

2015.10.09. 18:49 Módosítva: 2015.10.09. 19:11
George Clooney, Ralph Fiennes, Josh Brolin, Scarlett Johansson, Channing Tatum, Jonah Hill, Tilda Swinton és Christopher Lambert is benne lesz az '50-es évek Hollywoodjában játszódó Hail, Caesar!-ban.

Már épp hazaindultam volna a hírügyeletből, amikor egy Coen-rajongó kolléga átküldte egy Variety-cikk linkjét, amiből kiderült: az Oscar-halmozó Coen testvérek legújabb filmje, a Hail, Caesar! már az új előzetese alapján is olyan fergeteges, hogy biztosan el fognak rá menni a Tilda Swinton-drámák imádói és a VICO-filmeken felnövő Christopher Lambert-rajongók is - főleg, ha kiderül, hogy az IMDb nem kamuzik, és tényleg szerepel a filmben Dolph Lundgren, mint tengeralattjáró-parancsnok! Íme a trailer:

Szupersztárcunami a Coen-testvérektől!

Már a római császárt alakító színészt alakító George Clooney hülye feje miatt megérte leforgatni ezt a filmet, nem?

A kerettörténet ehhez az őrült hollywoodi dilihez annyi, hogy egy '50-es évekbeli grandiózus szandálos szupermozi forgatása közepén elrabolják a film főszereplőjét (Clooney), a kétségbe esett stúdióvezetőség pedig egy hollywoodi problémamegoldót hív segítségül, akit Josh Brolin alakít. Amerikai premier 2016. február 5-én, nekünk viszont sajnos február 25-ig kell kell a filmre várni.