Index Vakbarát Hírportál

Indiana Jones nem lesz James Bond

2015.10.27. 09:09

Amikor a Disney 4 milliárd dollárért megvette a Lucasfilmet, mindenki rögtön a Csillagok háborújáról kezdett beszélni és a stúdió szinte rekord idő alatt előkészítette a folytatást, aminek első része most decemberben jön. Igen ám, de a Csillagok háborúja mellett az Indiana Jones jogai is a Disneyre szálltak és hallani is lehetett, hogy esetleg Chris Pratt vagy Bradley Cooper lesz Harrison Ford utódja, aki nem biztos, hogy 73 évesen még nagy ugrálni akar.

Pratt azóta már jelezte, hogy így is eléggé tele van a naptára blockbusterekkel, hiszen készül majd A galaxis őrzői 2 és persze a Jurassic Worldnek is lesz folytatása, szóval ő biztosan nem lesz Indiana Jones. Nem is kell, mert a Geeks of Doom szerint Frank Marshall producer egy interjúban leszögezte, hogy

nem akarnak Indiana Jonesból James Bondot csinálni, vagyis nem cserélik le a színészeket.

Marhall elmondása szerint még le sem ültek beszélni a folytatásról, hiszen még a történetet sem találták ki. Vagyis minden eddigi infó tényleg csak pletyka, de Marshall azért hozzátette, hogy hamarosan megtörténik az összeülés és átgondolják a franchise jövőjét.

A James Bondos hasonlat azt jelenti, hogy ha a jövőben lesz is Indiana Jones 5 (lesz, ebben egy percig ne kételkedjünk), akkor vagy Harrison Ford fog kerekesszékben legördülni egy vulkán oldalán, vagy kénytelenek lesznek találni neki egy gyereket, aki majd átveszi a stafétát. Az előző filmben ez lett volna Shia LaBeouf, de a színész szélsőséges viselkedése túl nagy kockázat a Disneynek, szóval valami mást megoldást kell találniuk.