Index Vakbarát Hírportál

Mel Gibson már biztosan nem tér vissza a Mad Maxbe

2015.11.05. 07:08

Az idei év egyik legnagyobb dobása kétségtelenül a Mad Max volt, és már nem sokkal a film után arról beszélt mindenki, hogy akkor mi lesz a folytatásban. Tom Hardynak még három filmig élő szerződése van és George Miller sem tagadta, hogy bizony vannak kész ötletei a jövőre nézve. Most a Deadline készített interjút a rendezővel, aki több eddig kevésbé ismert infót is elárult.

Az egyik például az, hogy már egy ideje kész a folytatás forgatókönyve, de a filmnek biztosan nem Wasteland lesz az alcíme, ahogy azt eddig mindenki hitte, és Miller nem is tervez olyan grandiózus dolgokat, mint az idei filmben. Az biztos, hogy már tárgyalnak a Warnerrel, vagyis nem kell sokat várni a hivatalos bejelentésre.

Egyelőre viszont még a zöld lámpára várnak, de az biztos, hogy Miller ragaszkodik Hardyhoz, mint főszereplőhöz. Pont ezért kizárta annak a lehetőségét, hogy az eredeti Max Rackatansky, Mel Gibson bármilyen szerepben is visszatérjen. Miller nem akarja összezavarni a nézőket, mert nagyon komoly munkájuk volt abban, hogy a nézők elfogadják Hardyt Maxként, és az egész ötletet ahhoz hasonlítja, mintha Roger Moore megjelenne Daniel Craig mellett egy Bond-filmben.