Index Vakbarát Hírportál

McConaughey egy színháztulajdonos koala

2015.11.11. 10:41

Éneklős animációs filmhez adja a hangját Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, Reese Wetherspoon, a Family Guy atyja, Seth MacFarlane és többek között Taron Egerton, akit leginkább a Kingsmanben nyújtott alakítása és szokatlanul szögletes arcberendezése miatt lehet ismerni. Az egyszerűen csak a Sing címet kapó animációs film az ígéretek szerint emberszerű karakterekre fókuszál majd, de nem azt jelenti, hogy tényleg emberek is lesznek a képernyőn.

McConaughey például egy

Buster Moon nevű színháztulajdonos koalát alakít

aki látott már szebb napokat is. Régi sikereit úgy próbálja feleleveníteni, hogy megszervezi minden idők legnagyobb énekversenyét összesen öt indulóval. De milyen öt indulóval!

  1. Seth MacFarlane, a dünnyögő egér
  2. Tori Kelly, a lámpalázas elefánt tini
  3. Reese Witherspoon, a koca
  4. Taron Egerton, a gengszter gorilla
  5. és Scarlett Johansson, a punk tarajos sül.

Ez full komoly, az általában megbízható Hollywood Reporter közölte a hírt.

A filmet gyártó Universal már jelezte, hogy legalább 85 dalt hangzik el a filmben, és ha csak azt nézzük, hogy általában egy popdal olyan 3 perc hosszú szokott lenni, akkor olyan 255 perc játékidő jön ki csak a zenékből. Ez majdnem négy és fél (!) óra, szóval inkább lesz animációs musical, mint film a Sing, de abban azért erősen kételkedünk, hogy tényleg bevállalna a stúdió egy ilyen monstre vállalkozást.