Index Vakbarát Hírportál

Charlize Theron tényleg Budapesten van!

2015.11.27. 21:38 Módosítva: 2015.11.27. 22:35

Este 7 körül egyik olvasónk, Attila izgatott hangvételű levelet küldött a szerkesztőségbe:

Charlize Theron meg itt forgat? Ismerős látta a Nobuban, nagy filmrajongó, ekkorát nem tévedhet!

Kiderült, hogy az Oscar-díjas színésznő tényleg filmforgatás miatt jött Magyarországra: a Hollywood Reporter már októberben megírta, hogy a színésznő novemberben Budapesten fogja forgatni a Coldest City című hidegháborús krimit.

Másik olvasónk, Tamás este 9 körül jelentetett a pesti éjszakából:

Charlize Theron a Kazinczy utcai Szituban! Tizedmagával van, a fekete kislány végig az ölében. Tüneményesek. Csak kívülről láttam.

Gyorsan meg is néztük: tényleg ott volt! A karjában tartott gyerek pedig nem más, mint az idén nyáron örökbe fogadott, August nevű fekete kislány.

Végre megint jó filmet forgatnak nálunk a hollywoodi sztárok!

A Coldest Cityben az X-Men-filmek főhőse, James McAvoy lesz Charlize Theron partnere. A hidegháborús krimi nem sokkal a berlini fal leomlása előtt játszódik a ketté osztott Németországban, ide érkezik egy fedett MI6 ügynök. Egy ügynöktársa halála ügyében nyomoz, és közben meg kell szereznie egy rivális kém orra előtt egy listát, amin a kettős ügynökök szerepelnek.

A forgatókönyvet Kurt Johnstad írta, a rendező a legutóbb Keanu Reeves-filmet, a John Wicket jegyző David Leitch, aki korábban olyan kasszasikerekben volt kaszkadőr, mint a Penge, a Harcosok klubja, a Trója, az Ocean's eleven, a Mr. és Mrs. Smith és a Mátrix 2-3.