Index Vakbarát Hírportál

El van átkozva a Z világháború folytatása is

2016.01.13. 11:01

J.A. Bayona rendező (A lehetetlen, Árvaház) otthagyta a Z világháború folytatásának rendezői székét. Ez persze nem akadályozza meg a stúdiót abban, hogy rendező híján is tartani próbálja a 2017. június 9-i premierdátumot.

Nem tudni, hogy Bayona miért távozott, de a legjobb tipp az, hogy több idő kell neki, hogy befejezze az A Monster Calls című filmjét. Elég vicces, hogy állítólag a spanyol rendezőt a Universal el akarta happolni a Jurassic World második részéhez, a Paramount meg a hírek szerint annyira betojt ettől, hogy mindent próbált megtenni, hogy boldog legyen. Ezek szerint nem igazán sikerült.

A Paramount mindenesetre egy sajtóközleményben kijelentette, hogy remélik, valamikor még együtt tudnak dolgozni Bayonával.

A Z világháború legendásan problémás folyamat volt, a filmből – Magyarországon forgatott - 45 percet kellett kivágni, és új befejezést forgatni nem sokkal a premier előtt, a rendező Marc Forster és a főszereplő/producer Brad Pitt nem jött ki egymással, úgyhogy kész csoda volt, hogy a film ennyire élvezhető maradt.