Index Vakbarát Hírportál

DiCaprio akár Putyint is eljátszaná

2016.01.19. 14:46

Az ember, akinél többet soha, senki nem szívott egy nyamvadt Oscar-díjért, most új célpontot nézett ki magának a The Guardian szerint: Leonardo DiCaprio akár Vlagyimir Putyint is eljátszaná. A színész mintha megérezte volna, hogy A visszatérő című extrém túlélőshowban nyújtott teljesítménye nem igazán elegendő ahhoz, hogy a legjobb színésznek járó Oscar-díjat elnyerje, a német Welt am Sonntagnak nyilatkozva kijelentette, hogy 

Putyin egy rendkívül érdekes ember, akit nagyon szívesen eljátszanék. 

DiCaprio szerint sokkal több filmet kellene forgatni az orosz történelemről, mert 

rengeteg olyan sztorijuk van, amit akár Shakespeare is írhatott volna. Ez egy színész számára elképesztően érdekes. Lenin is egy nagyon érdekes szerep lenne, és Raszputyin is, akit szintén szívesen alakítanék.

A orosz elnök és DiCaprio  2010-ben személyesen is találkozott Szentpéterváron, ahol a veszélyeztetett fajnak számító szibériai tigrisek sorsáról beszélgettek egy konferencián. DiCaprio azért kapott meghívást, mert egyik alapítványán keresztül oroszlánrészt vállal a tigrisek megmentéséből.

Akkoriban DiCaprionak annyira bejött a keleti feeling, hogy egy interjúban félig orosznak titulálta magát, ezzel kivívva Putyin elismerését is, aki cserében muzsiknak nevezte (ez ebben az olvasatban tökös gyereket jelent), mert a színész oroszországi útja cseppet sem volt zökkenőmentes, a repülő, amivel utazott, egy hajtőművét a felszállás után nem sokkal elvesztette (mármint kigyulladt), és emiatt vissza kellett fordulnia, a helyette indított gép meg olyan légörvényekbe került, hogy Helsinkiben kellett leszállnia Szentpétervár helyett.

Ha esetleg DiCapriót meg lehetne nyerni egy magyar projektre, kit kellene eljátszania?

  • 69
    Orbán Viktor
  • 60
    Petőfi Sándor
  • 41
    Gyurcsány Ferenc
  • 27
    István, a király
  • 25
    Deák Ferenc
  • 24
    Árpád