Index Vakbarát Hírportál

Végre elkészülhet a Zombieland 2

2016.02.25. 14:37

A Deadpool kasszasikerén felbuzdulva valószínűleg zöld utat kaphat végre a Sonytól az évek óta csak ígérgetett Zombieland 2 is, írja a Geektyrant.

A 2009-es zombimészárlás 23 millió dollárból készült, az R-es korhatárkarika miatt azonban csak 102,3 milliót termelt (mi mondjuk   nagyon szerettük ). Egy ideig úgy volt, hogy az  Expendables írója, David Callaham kapja meg a Zombieland 2-t, aztán pár évvel ezelőtt az Amazon csinált volna belőle tévésorozatot, de végül semmi sem lett a tervekből.

A Zombieland producerei és forgatókönyvírói viszont Rhett Reese és Paul Wernick voltak, akik most újra berobbantak a köztudatba amiatt, hogy a szintén az ő forgatókönyvükből leforgatott  Deadpool másfél hét alatt 512,9 millió dollárt kaszált, pedig a káromkodások és a véres jelenetek miatt ezt a szuperhősfilmet a nézőriasztó R kategóriába sorolta az amerikai korhatárbizottság.

Gondot egyedül az okozhat a Zombieland 2 esetében, hogy az eredeti főszereplők, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg és Emma Stone ma már jóval nagyobb kaliberű sztárok lettek, első sorban az olyan sikerprodukcióknak köszönhetően, mint A törvény nevében tévésorozat, a márciusban mozikba kerülő Superman Batman ellen - Az igazság hajnala és a Pókember reboot.