Index Vakbarát Hírportál

Megvan, ki lesz Spielberg új kedvence

2016.02.26. 11:01

Mindenki Steven Spielberg következő nagy dobásaként emlegeti a Ready Player One könyvadaptációt, de eddig nem lehetett tudni, hogy ki kapja a főszerepet. Most a Deadline írja, hogy Wade karakterét az a 20 éves Tye Sheridan alakítja, akiről a Joe c. filmről írt kritikánkban írtuk, hogy

 Jól csinálja a gyerek, novemberben lesz 18 éves, de már szerepelt Brad Pittel Az élet fájában, Matthew McConaughey-jal Mudban, és most a Joe-ban Nicolas Cage-dzsel, és jelenleg 5 filmje készül, ezekben olyan színészekkel játszik, mint John Travolta, Ewan McGregor vagy Christina Hendricks.

Sheridan mellett eddig csak Olivia Cooke-ok és Ben Mendelsohnt jelentették be szereplőként, de korábban az is biztossá vált, hogy az eredetileg a decemberi ünnepi időszakra időzített filmet 2017 helyett csak 2018 márciusában mutatják be. 

Sok más stúdióhoz hasonlóan a Warner is inkább a menekülést választotta, amikor bejelentette a Disney, hogy a nyolcadik Star Wars-filmet is inkább decemberben mutatják be a hetedik rész sikerét követve. Pedig a Warnernek elég nagy tervei vannak a Ready Player One-nal, de a Csillagok háborúja túl nagy konkurencia egy friss franchise-nak, ezért is játszottak inkább biztosra.

Ne maradjon le semmiről!