Index Vakbarát Hírportál

Visszatér a Baywatch

2016.02.26. 14:26

A Paramount Pictures hétfőn bejelentette, hogy megkezdődtek a Baywatch film forgatásai. Mitch Buchannon újabb kalandjainak helyszínei Miami és a georgiai Savannah lesznek. A filmet az a Seth Gordon rendezi, aki a Förtelmes főnökök és a Személyiségtolvaj című filmek direktora is volt, valamint a Pixelen is dolgozott executive producerként.

A forgatókönyvet az a Damian Shannon és Mark Swift írja, akik a Péntek 13 és a Freddy vs. Jason sztorijáért is feleltek. A film producerei többek között Beau Flynn (Rekviem egy álomért, Törésvonal), Tom Pollock (Egek ura), Ivan Reitman (Szellemirtók 1-2.), valamint az eredeti Baywatch-sorozaton is dolgozó Douglas Schwartz, Michael Berk és Greg Bonann lesznek.

Pamela Anderson és David Hasselhoff sajnos nem adja a nevét a sorozathoz, Mitch Buchannont ezúttal a Halálos iramban-sorozatból, A skorpiókirályból és a Törésvonalból egyaránt ismert Dwayne Johnson alakítja, a zöldfülű Matt Brodyt pedig ezúttal a High School Musicalből ismert Zac Efron játssza majd. Rajtuk kívül Alexandra Daddario (Törésvonal), Priyanka Chopra (Don 1-2.), Jon Bass (Big Time in Hollywood, The Newsroom) és Kelly Rohrbach is szerepel majd a filmben.

A Baywatch-mozi jövő májusban került majd a mozikba az Egyesült Államokban és Magyarországon is. 2003-ban egyébként készült egy tévéfilm is Baywatch: Hawaii esküvő címmel, amiben David Hasselhoff és Pamela Anderson is játszott.

Baywatch Reunion Movie Opening

Ne maradjon le semmiről!