Index Vakbarát Hírportál

Schwarzenegger Terminator 6-ot is szeretne

2016.03.22. 07:01

Mikor már mindenki eltemette a Terminator franchise-t, Arnold Schwarzenegger hirtelen benyögi egy interjúban, hogy ő még azért szívesen leforgatna egy hatodik részt is:

Abszolút rajta vagyok az ügyön.

Ebben egyébként nincs semmi ördögtől való dolog, hiszen a Terminator: Genisys összesen 440 millió dollárt termelt a mozikban, ami ugyan nem egy kétmilliárdos Star Wars 7-bevétel, de kevesebb után is forgattak már folytatást. Ráadásul rengeteg embernek bejött a film, többek között nekünk is. Arról viszont egyelőre semmi infó, hogy ki rendezné a Terminator 6-ot, ki írná a forgatókönyvet, és pontosan mikor játszódna a történet.

Arnoldnak mindenesetre iparkodnia kell, mert a Terminátor-franchise jogai 2019-től visszaszállnak a Paramounttól az első filmet készítő James Cameronhoz, ha a stúdió addig nem ad ki új filmet. Vagyis hasonló a helyzet, mint a Fox és a Marvel esetében, ahol előbbiek csak azért is összetákoltak egy filmnek is alig nevezhető borzadályt, nehogy visszakerüljenek a Fantasztikus négyes jogai a Marvelt felvásárló Disneyhez. Az pedig elég valószínűtlennek tűnik, hogy Cameron a közeljövőben komolyan foglalkozna új Terminátor-filmekkel, hiszen most bőven le van foglalva az Avatar-folytatásokkal. (via Geektyrant)