Index Vakbarát Hírportál

Minden idők legviccesebb szuperhőse lehet a Lego Batman

2016.03.25. 07:32 Módosítva: 2016.03.25. 07:32

A rémesen sikerült Batman v Superman után igazán ráfér némi vérfrissítés szegény denevéremberre, amit most a Lego Batmantől talán meg is kaphat majd. A 2014-es Lego kaland egyértelműen legjobb karaktere, Batman ugyanis saját filmet kapott, amit arra a Chris McKayre bíztak rá, aki Chris Miller szerint már a Lego-kalandban is nagyon odatette magát.

A Vasember és a Deadpool óta (sőt, továbbmegyek, az idén ötéves Super után) már tudjuk jól, hogy a szuperhősök igenis lehetnek viccesek, nem muszáj fapofával szolgálniuk a közjót, és Batman már a Lego kalandban is őrült szórakoztató volt, úgyhogy igazán megérdemelt egy önálló mozit. A film ugyan csak jövő februárban kerül a mozikba, de már elkészült hozzá az első előzetes, ami alapján úgy tűnik, igazán megéri várni rá.

A főszereplőnek ezúttal is Will Arnett kölcsönzi majd a hangját, ahogy a Lego kalandban is, segédjét, Robint a Junóból és a Scott Pilgrimből ismert Michael Cera, ellenfelét, Jokert pedig a Másnaposok szakállasa, Zach Galifianakis szólaltatja meg az eredeti változatban.

Alfrednek, Batman inasának hangját Ralph Fiennes (Grand Budapest Hotel, Schindler listája, Az angol beteg) adja majd, Batgirlét Rosario Dawson (Sin City, Grindhouse, Hét élet), de ami talán a legváratlanabb, hogy Gotham City polgármesterasszonya Mariah Carey lesz!

The LEGO Batman Movie - Batcave Teaser Trailer [HD]

Ne maradjon le semmiről!